Drukwerk

Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan bedrukt worden. Per stuk of per duizenden en alles daar tussenin! Er zijn zoveel mogelijkheden dat je wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Een goed product ontwikkelen is een tijdrovende bezigheid voor een ondernemer die zich hier normaal niet mee bezighoudt. Puik ontwerpt het drukwerk en communiceert voor jou met de drukker en helpt je met het maken van de juiste keuzes. Het drukwerk wordt altijd snel en netjes afgeleverd. 

Jouw huisstijl op papier

Geen onderneming kan zonder goed drukwerk. Je hebt al een mooi logo, maar dan ben je er nog niet. Want hoe plaats je dit logo over op een visitekaartje of op briefpapier? En komt het logo ook goed over op werkkleding? Wil je flyers of brochures? Dan is het extra belangrijk dat hierin de identiteit van jouw bedrijf goed naar voren komt. Puik zorgt ervoor dat je huisstijl consistent wordt toegepast in je visitekaartjes, briefpapier, folders en wat je allemaal nog meer nodig hebt.

Mockups Design
Corporate_Identity_Mockup_1

Promotie­materiaal

Een mooi logo op de gevel van je winkel. Kies je voor een elegant bord of juist een mooie raamsticker? Wat valt het meeste op? Puik adviseert je bij het maken van de keuze.

Ook je aanwezigheid op evenementen moet zorgvuldig aangekleed zijn om de juiste uitstraling te bereiken. Hang je een spandoek op? Zet je een rollup banner neer? Heb je een Pop-up tent nodig, of een balie? Het is belangrijk om jouw huisstijl goed neer te zetten. Puik neemt deze taak graag voor je uit handen.

Puik adviseert je over het juist gebruiken van spandoeken, roll-up banners, vlaggen en stickers. Of zoek je nét iets anders, wil je echt opvallen? Deel je idee en ik werk het uit!

Window Signage MockUp 2 1
Roll_up_Mockup_OK_3
ImpulsAtGulbergen
White box truck mockup

Specials

De mogelijkheden zijn tegenwoordig onbeperkt. Jouw logo of boodschap kan werkelijk overal op aangebracht worden: op voertuigen, muren, vloeren (ook buiten!), gevels… Maar denk ook aan verpakkingen, fietsen, koekjes, speeltoestellen of spiegels.

Alles is mogelijk, daag me uit!

bord

Tarieven

Om je een idee te geven wat je kunt verwachten qua kosten volgen hier enkele voorbeelden. Bijna alles is mogelijk, dus dit is allemaal echt een indicatieve prijs.

De prijzen zijn exclusief BTW en inclusief Puik ontwerp. Daarnaast word je volledig ondersteund in het maken van de juiste keuze en wordt het bedrukken van de gewenste producten ook voor je uit handen genomen!

  • Visitekaartjes, 1000 stuks, vanaf: € 45,-
  • Briefpapier, 2500 vel, vanaf: € 100,-
  • Notitieblokjes, 9,8cm, 100 stuks, vanaf: € 140,-
  • Flyers, A5 enkelzijdig, 5000 stuks, vanaf: €195,-
  • Folders, 9,8x21cm, 1 vouw, vanaf: € 265,-
  • Rollup banner, 80x205cm, vanaf: € 125,-
  • Spandoeken, 235x80cm, 5 stuks, vanaf: € 199,-
  • Gevelbord, 25x15cm, vanaf: € 60,-
  • Stickers, 7,4×10,5cm, 1000 stuks, vanaf: € 150,-
  • Autobelettering, 3 zijden, 80x20cm, vanaf: € 199,-
ImpulsBriefpapierEnkaartjes

 

enkele voorbeelden

Marian Bike Pictures
FanatiXC Mountainbike Team
Lakebike24 Challenge
MTB Ladies Competitie
Impuls Podotherapie
Roos Koeter
Best MTB Route
Original Jeep Owners CLub
GP service
?

Hoe gaan we te werk

We gaan altijd eerst samen in gesprek zodat ik een beeld krijg van wat je graag wilt en nodig hebt. Daarna zal ik een voorstel sturen en na akkoord ga ik aan de slag voor je! Tussendoor vraag ik je om kritisch mee te kijken en denken zodat het echt jóuw ontwerp wordt!

season-1985856_1920
magnifying-glass-541625_1920
color-3129832_1920
printing-2159700_1920

Laten we praten

Neem vrijblijvend contact op en deel je idee!